آیا شما هم با خشونت خانگی درگیر بوده‌اید؟

آیا شما هم با خشونت خانگی درگیر بوده‌اید؟

خشونت خانگی علیه زنان در حال حاضر به عنوان مشکل مهم سلامت عمومی و حقوق بشر تشخیص داده شده است. در هشتمین همایش سلامت روان و رسانه در ایران اعلام شد که ۶۶ درصد از زنان حداقل یک بار از ابتدای زندگی مشترک خشونت را تجربه کرده‌اند و ۴۸ درصد زنان باردار در معرض خشونت خانگی قرار گرفته‌اند. پس بیایید با تفکر و منطق درست و سالم، راهی برای رفع این ویژگی و عادت بد در خانواده و جامعهٔ خودمان پیدا کنیم تا ما هم به نوبهٔ خود یکی از کسانی باشیم که برای از بین بردن خشونت علیه زنان و سلامت روانی خانواده و کودکانمان تلاش کرده‌ایم.

انواع خشونت‌ها

با شنیدن کلمهٔ خشونت اولین موردی که به نظرمان می‌رسد، یک درگیری فیزیکی است. پشت هر خشونت، عصبانیتی هست که لزوماً فقط از طریق درگیری فیزیکی خودش را نشان نمی‌دهد. پس ما با انواع مختلفی از خشونت سر و کار داریم که شامل موارد زیر است:

خشونت‌ کلامی

این نوع خشونت عموماً به صورت فحاشی، توهین و تحقیر است که باعث آسیب‌های روانی بسیاری برای زنان و یا مادران باردار می‌شود.

خشونت عاطفی

یک نوع دیگر خشونت، خشونت عاطفی به صورت بی‌توجهی است که نسبت به دیگر خشونت‌ها کمتر به چشم می‌آید. گاهی اوقات انجام ندادن بعضی از کارها خودش نوعی خشونت به حساب می‌آید.

خشونت فیزیکی

یکی از شایع ترین خشونت‌ها، خشونت‌های فیزیکی است. اگر که قبل از بارداری شاهد خشونت‌های فیزیکی از طرف همسر خود بودید، الان باید متوجه باشید که به عنوان یک مادر باردار، مسئول سلامت کودکی هستید که در بطن خودتان دارید.

بعد از شناخت انواع خشونت‌ها، برای کنترل و مدیریت این مشکل‌ باید به دنبال راه چاره باشیم. برای این منظور، شما می‌توانید توضیحاتی را در ویدیوی مادرشو در مورد مدیریت خشونت‌های خانگی ببینید و اگر شما هم با این مشکل مواجه هستید یا مهم‌تر از آن باردار هستید، این نکته را در نظر داشته باشید که سلامت کودک شما در حال حاضر از هر چیز دیگری مهم‌تر است و باید برای کاهش و رفع این خشونت‌ها دنبال راهکارهای مناسب و جدی باشید.

با دوستانتان به اشتراک بگذارید

بلاگ مرتبط